Gå til sideindhold
SKOLESAMARBEJDE / Kajak - 8. årg

Kajak - 8. årg

Med udgangspunkt fra vores kajaker ved Den Blå Foreningsby på Amager strand, skal alle kommunens 8. klasser  ud i lagunen og lære at sejle havkajak.

Indholdet af kajakundervisningstilbuddet tager udgangspunkt i IPP uddannelsen, som også anvendes i Dansk Kano- og Kajakforbund. European-Paddle-Pass (IPP) er et internationalt system inddelt i 5 niveauer. Vi tilstræber ved undervisningens afslutning at have gennemgået IPP1, som er basisniveauet i kajakuddannelsen. Niveauet indeholder grundlæggende håndtering af kajak, samt opmuntre og motivere til sikkerhed og ansvarlighed på vandet.

Derudover skal vi se på andre vandaktiviteter som er motionsgivende, lærende og som er tilgængeligt, hvor der også er sikkerhedsmæssige aspekter at få belyst.

Forløbet er en enkelt dag kl 9:30-15:00. Der går Metro til Station Øresund, hvorfra der er ca. 500m ud til Foreningsbyen (mod Helgoland).

Eleverne får udleveret udstyr (våddragter, svømmeveste, neoprensko, kajakker mm), får vejledning i at bruge det, Sikkerhedsinstruksen bliver gennemgået og så er der omklædning.

Alle krav til sikkerhed er opfyldt i vores tilbud.Senest opdateret 01.06.2022 10:16 af JAGI
Apricore logo