Gå til sideindhold

Vegetarisk madlavning uge 08-11

Inspireret af alverdens køkkener – også det danske – vil vi tilberede vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på farver, smage og konsistenser.

Hvordan man får umami (den femte grundsmag) frem i grøntsager, vil også være på dagsordenen. Få masser af inspiration til vegetarisk mad både til hverdag og fest. Hør mere om, hvor proteiner kommer fra, hvordan man kan bruge mindre kendte grøntsager og hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på umami og meget andet.

Kurset er for både nye og erfarne vegetarer. Det er også for dig, som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød.

Vegetarisk madlavning uge 08-11
Info
#1.083
Man. 16:30-19:00
Startdato
17. februar 2025
Slutdato
10. marts 2025
4 undervisningsgange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
15
Tilmelding fra
12. august 2024 kl. 16:00
Venteliste til
1. januar 2025
Tilmeldingsstatus
Kun åbent for venteliste

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Diana Fribo
Placering

Frederiksberg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Sønderjyllands alle 4
2000 Frederiksberg
Tilmeld dig til venteliste eller via
Apricore logo