Gå til sideindhold

Asiatisk madlavning 2

Her laver vi mad med både kendte og eksotiske thailandske og asiatiske retter og tilberedningsmetoder og lærer at bruge ingredienser som f.eks. ingefær, chili, koriander og tamarind. 

Menuen kan f.eks. være supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer.

 

Asiatisk madlavning 2
Info
#1.072
Tir. 16:30-19:00
Startdato
7. januar 2025.
Slutdato
4. februar 2025.
5 undervisningsgange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
14
Tilmelding fra
12.08.2024 kl. 16:00
Venteliste til
01.01.2025
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Placering

Frederiksberg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Sønderjyllands alle 4
2000 Frederiksberg


Senest opdateret 13.06.2024 13:09 af BB
Apricore logo