Gå til sideindhold

Fodboldscout

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor klubberne satser på en spiller fremfor en anden, og hvad er det egentlige for nogle værktøjer som scouts og rekrutteringschefer tager i brug for at tage den beslutning? Ungdomsfodbold er inde i en enorm udvikling fortiden, og der bliver generet en masse viden på dette område særligt i topklubberne, som afsætter enorme ressourcer til at blive dygtigere på området. Jeg tror på denne viden vil kunne hjælpe på alle niveauer, det er dog min erfaring at det er sjældent man kan få konkrete værktøjer/teknikker til at udvikle sig som fodboldspiller, hvis man ikke er en del af topklubberne. 

Scoutkurset er altså for dig, der brænder for at lære mere om fodboldbranchen og, hvordan man kommer igennem nåleøjet, eller gerne selv vil have værktøjer til at blive en bedre fodboldspiller, uanset dit niveau. 

I vil blive undervist af en professionel scout, Thomas.

Thomas har arbejdet 2 år på FCKs akademi, og siden 2021 været tilknyttet FC Nordsjælland. Han har scoutet alt fra U10 til U17. I forbindelse med undervisningen vil han ikke repræsentere nogen klubber, men trække på egne erfaringer fra fodboldverdenen. Han glæder sig til at møde jer og lære fra sig.

Er du nysgerrig på at få viden om dette område, så meld dig til vores kursus.

Fodboldscout
Info
#1.048
Ons. 16:30-18:30
Startdato
23. oktober 2024.
Slutdato
20. november 2024.
5 undervisningsgange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
15
Tilmelding fra
12.08.2024 kl. 16:00
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Thomas Bunk Møller
Placering

Frederiksberg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Sønderjyllands alle 4
2000 Frederiksberg


Senest opdateret 18.06.2024 12:55 af BB
Apricore logo