Gå til sideindhold

Trænerakademi

Som noget nyt, får du i denne sæson mulighed for at blive en del af Trænerakademiet. Trænerakademiet fungerer som er et samarbejde imellem Ungdomsskolen, Frederiksberg Idræt (FIU) og Trænerakademiet og er støttet af Frederiksbergfonden og Den A.P Møllerske Støttefond.

 

Trænerakademiet giver dig en bred introduktion til hvad det vil sige at være ungtræner i en forening, og klæder dig på til arbejdet ude i foreningerne. Foreningsarbejde handler om at gøre noget for og med andre. Hvis du fx kan lide at spille fodbold, håndbold, dyrke gymnastik eller noget helt andet, så har du her muligheden for at lære mere om hvordan du kan bidrage til at andre også får nogle fantastiske oplevelser med deres idrætsgrene. 

 

På Trænerakademiet lærer du om trænerroller, gruppedynamik, kommunikation og motivation. Undervisningen vil være en blanding af teori og praksis.

 

Hvad kan du forvente at få ud af valgfaget: 

Du får en bedre forståelse for hvad foreningsarbejde er, og hvad foreningerne beskæftiger sig med. 

Du bliver klædt på til at fungere som ungtræner. En træner er en, der er god til at kommunikere og motivere andre. Det er en, der går forrest og ved noget om, hvordan man igangsætter aktiviteter.

Du får et ungtræner diplom som du kan bruge i din jobsøgning.

Dette fag er modul 1 ud af 3 moduler. Det er helt op til dig om du har lyst til at fortsætte med modul 2 og 3, men vi håber, at modul 1 giver dig lyst til at lære mere. 

 

Du behøver ikke at være aktiv i en forening til at starte med, men bliver forhåbentlig inspireret til at blive ungtræner gennem din deltagelse i Trænerakademiet.

 

Du vil blive hjulpet ud i foreningerne gennem trænerakademiet bl.a. igennem praktikforløb og mentorordning.

Trænerakademi
Info
#795
Man. 16:30-18:30
Startdato
23.10.2023
Slutdato
11.12.2023
Undervisningsgange
8 gange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
15
Tilmelding fra
07.08.2023 kl. 18:00
Venteliste til
01.01.2024
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Placering

Frederiksberg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Sønderjyllands alle 4
2000 Frederiksberg
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 28.08.2023 12:59 af JENS
Apricore logo