Volleyball / Begyndere

Mere information

Vidste du, at volley er et fantastisk sjovt spil, der styrker fællesskab og sammenspil? Eller har du nærmere oplevelsen af, at det er et teknisk svært spil, hvor bolden bare kan flyve rundt i alle retninger uden det gode sammenhold og spilflow? Hvis det er din oplevelse af volleyball, skal du melde dig på dette hold og få en helt anden oplevelse af spillet og dig selv som boldspiller. Det bliver både sjovt og udfordrende.
Uge efter uge vil du mærke, hvordan spillet og øvelserne både prikker til dit vindergen og samtidig tilfører holdet kammeratskab, grin, sammenspil og boldglæde.

Volley er et boldspil, hvor man ikke løber og ikke støder ind i hinanden, og alligevel er intensiteten lige så høj som i andre boldspil.
Vi vil arbejde med de forskellige slagteknikker, og vi vil lave volleylege, hvor du glemmer, at det er de tekniske færdigheder, du træner. I starten vil vi spille spillet i en tilnærmet form, dvs. at vi kan lave vores egne regler, f.eks at man må gribe den, eller at den må røre gulvet. Senere kan vi alt efter deltagernes niveau nærme os det rigtige spil, men det må tiden vise. Som udgangspunkt er det din lyst til at spille volleybold, der skal være det styrende. 

Praktiske oplysninger
Underviser Tone Busk Høybye,
Holdstart mandag 27 aug 2018 kl. 13:45
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Ugedage mandag
Hvor?

Skolen på La Cours Vej