Kreativt fotografi

Mere information

Dette hold er for dig, som gerne vil tage billeder og lære at bruge dit kamera kreativt. Du kommer til at fotografere en hel masse, og sammen skal vi kigge på dine og hinandens billeder og snakke om, hvad der gør et billede interessant.

Vi fokuserer både på, hvordan du teknisk bliver bedre til at bruge kameraet, men også kreativt hvordan du udvikler dit helt eget billedsprog og skaber spændende billedfortællinger.

Vi skal ud og fotografere sammen, men du kommer også til at fotografere på egen hånd fra uge til uge. Gennem fotografering, udvælgelse og sammensætning af billeder skal vi udvikle din kreativitet gennem billeder. Vi skal også se på forskellige former for præsentation som udstillinger, bøger og sociale medier.
Forløbet slutter med en fælles udstilling på Ungdomsskolen for de andre elever, venner, familie og andre interesserede.

Man behøver ikke at have et stort kamera for at deltage på holdet. Et lommekamera eller et godt mobiltelefonkamera er nok. Det er ikke kameraet, der laver billedet – det er fotografen!

Underviser er Mads Holm, uddannet dokumentarfotograf fra International Center of Photography i New York og bachelor i fotografisk billedkunst fra Glasgow School of Art i Skotland. 

Tirsdage 18.30 - 20.30

Praktiske oplysninger
Underviser Mads Holm Jensen, Paula Nimad Duva,
Holdstart tirsdag 18 sep 2018 18:30
Ledige pladser 13
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted