Paris på cykel

Mere information

Det er 5. gang at vi gentager succesen Frederiksberg – Paris på cykel og indtil nu har 70 unge fra Frederiksberg klaret turen.
Tag udfordringen op og kør på racercykel til Paris i sommerferien 2018.

Alle kan være med, men man skal selvfølgelig træne indtil afgang, samt yde en ekstra indsats de 15 dage turen varer – vi cykler i 12 dage og slutter af med 2 dage i Paris. Der vil være en hviledag halvvejs. Vi cykler ca. 120 kilometer om dagen. Dette er en tur, som byder på masser af spændende oplevelser, og store udfordringer. Selve turen går over Lolland, 4 dage gennem Tyskland, 2 dage i Holland, samt 3 dage i Belgien (her har vi mulighed for at køre Le Mur i byen Hue, der er kendt fra cykelløbet Fleche Wallone), de resterende dage går turen gennem Frankrig til vores endelige destination i Paris. Inden da skal vi over Ardennerbjergene, som byder på 1500 højdemeter på en enkelt dag. Undervejs vil der være en dobbeltovernatning på Campingplads med badeland.

Vi cykler på Ungdomsskolens racercykler som et stort hold og overnatter på campingpladser, hvor det vil variere mellem hytter og teltovernatning.
Vi cykler uden oppakning, der bliver transporteret i bil. Vi flyver hjem fra Paris.

Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig plads på turen.

Tid:  01.07. – 15.07.18
Pris: 5500,- inkl. kost, logi og hjemtransport.

Der afholdes informationsmøde på Ungdomsskolen for interesserede - kontakt Ungdomsskolen og aftal tidspunkt for infomøde. Tag dine forældre under armen, og kom og hør om turen er noget for dig.

Tilmelding er først bindende efter infomøde. Det vil sige, at du får dit depositum tilbage, hvis du ikke ønsker at deltage, umiddelbart efter infomøde.

Praktiske oplysninger
Underviser Lasse Preisler, Asmus Howardsen,
Holdstart onsdag 24 jan 2018 16:00
Ledige pladser 1
Pris Det koster i alt DKK 5500,00 at deltage.
Andre muligheder
Hvor?

Cafeen, Ungdomsskolen